Георги Марков открит два дни, след като починал! Ясна е причината за трагедията

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
17:15 / 22.02.2018
18467
Масивен инфаркт е причинил внезапната и неочаквана смърт на бившия национал и доскорошен главен мениджър на Септември (София) Георги Марков, който си отиде едва на 46 години. Направената аутопсия потвърдила предположенията, че Марков е получил сърдечен удар.

Това се е случило повече от 48 часа преди във вторник сутринта двукратният шампион на България с Левски да бъде намерен мъртъв в дома си в столичния квартал "Бояна".

След като се развел с жена си преди време, някогашният защитник на Пирин (Гоце Делчев), Ботев (Пловдив), "сините" и Локомотив (София) живеел със своя приятелка от Пловдив. За голямо нещастие обаче, последният българин, поразявал вратата на Англия, бил сам в дома си, когато му станало лошо, пише "Пазарджишка Марица". Вероятно в събота срещу неделя през нощта. Ударът бил толкова внезапен и мощен, че Марков дори не успял да се обади на 112 по телефона си.

След като в неделя и понеделник той изчезнал от полезрението на своите близки и колеги от Септември, те се усъмнили, че нещо не е наред. Директорът на столичния клуб не пропускал тренировка на водения от Николай Митов тим, а този път не се явил на две поредни. След като не вдигал и телефона си, хора от Септември отишли в дома му, където го намерили мъртъв.

Припомняме, че точно преди три години, на 8 февруари 2015-а, роденият в Струмяни защитник получи инфаркт по време на лагера на Локомотив (София) в Турция и бе откаран в болницата в Анталия, където бе опериран, а състоянието му - стабилизирано. "Трябва да пия по-малко кока-кола вече", заяви тогава Жоро. Негови близки коментираха, че от този момент бившият национал нито пиел алкохол, нито пушел цигари.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 22
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).