Ботев намери подходящ защитник, ще го взима без пари

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
10:50 / 28.11.2017
18184
Ботев (Пд) ще направи опит да привлече централен защитник на Пирин по схемата "Тони Тасев" - без да плаща за правата му. Треньорът на "канарчетата" Николай Киров е харесал бранителя Стилиян Николов и иска да го направи партньор на Пламен Димов.

Жълто-черните търсят нов защитник вече няколко месеца, след като Виктор Генев замина за израелския Ашдод. Киров разполага на тази позиция с още двама футболисти - Радослав Терзиев и Кристиян Димитров, но двамата не се представят на необходимото ниво.

Ботев ще се възползват от ситуацията заради финансовите проблеми на клуба от Благоевград. Известно е, че футболистите имат забавени заплати и премии и всеки един от тях може да разтрогне договора си по вина на клуба, твърди "Меридиан мач". Точно по този начин през лятото "канарчетата" привлякоха и крилото на "орлетата" Тони Тасев.

Тогава дори избухна скандал между двата клуба, като от Пирин не простиха предателството на своя юноша.

26-годишният Стилиян Николов е футболист на Пирин от лятото на 2015 година. Той е бил още в Чавдар (Етрополе), Сливнишки герой и Любимец, като за последния отбор има 11 мача в елита.


Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).