А сега де? Феновете на Ботев с контра декларация относно "аквариума" в Разград

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
17:05 / 09.11.2017
8779
Клуб на привържениците на Ботев Пловдив публикува на официалния си сайт позиция относно "аквариума" в Разград, въпреки че само ден по-рано ръководството на Ботев официално се разграничи от декларацията, поместена в сайта на ЦСКА-София.

Оказа се обаче, че феновете на "жълто-черните" подкрепят идеята родни привърженици да не бъдат вкарвани в подобна клутка.

Ето какво гласи позицията на КПБП и Бултрас:

Скъпи ботевисти, приятели на футбола,

наскоро се появиха множество възмущения от феновете на различни футболни клубове в България. Всички те бяха насочени към неприемливите условия за гостуващите фенове на стадион "Лудогорец Арена" в Разград.

"Клуб на привържениците на Ботев Пловдив" и Обединени фракции "BULTRAS" като организации, представляващи жълто- черната публика, заявяват, че основната ни цел е подкрепа и наблюдение на футболните срещи на Ботев Пловдив, нещо, което в гостуващия сектор в Разград е много трудно, почти невъзможно. Плексигласовата преграда, колоните и мрежите създават усещането, че си в затвор или животинска клетка, но не и на футболна среща.

При положение, че гостуващите фенове на чуждестранните отбори биват настанявани в други сектори, защото този не получава лиценз от УЕФА, ние не смятаме, че сме нещо по- малко от тях и настояваме за незабавни действия от ръководството на ПФК "Лудогорец 1945" ЕАД, които да позволят на всички футболни привърженици да подкрепят своите отбори в нормални за Европа условия.

С уважение:

"Клуб на привържениците на Ботев Пловдив"
Обединени фракции "BULTRAS"



Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).