Левскари заплашиха пловдивски елитен рефер, бил фен на ЦСКА

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
16:44 / 19.10.2017
4192
Феновете на Левски отправиха гневни закани и обвинения срещу пловдивския международен съдия Георги Кабаков, който получи наряд за съботното дерби с ЦСКА. От "синята" агитка обявиха, че ако Кабаков опорочи мача, ще усети буквално какво значи син ад.

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса съобщението в официалната страница във Фейсбук на фенската фракция Сектор Б:

Кой си назначи Георги Кабаков за главен съдия на мача Левски - Тире в събота!?

Лицето Георги Кабаков не беше свирило мач на Левски от 22 май 2016 година когато след скандално съдийство срещу Левски от клуба излезнаха с декларация, че повече не желаят той да ръководи наши мачове... и така до май месец тази година при 0:3 от ГМО-то и сега 21 октомври отново срещу ГМО-то, след година прекъсване пак го назначават за главен съдия на мачове на Левски, но само в такива срещу Микре.

Между другото съдейки по корицата му във фейсбук (която сме пуснали отдолу, има приемственост един вид) явно и той припознава, а и е публична тайна, че е запален привърженик на ГМО-то.

Изразяваме дълбокто си възмущение от това назначение и заявяваме категорично, че ако Кабаков опорочи мачът ще усети буквално какво значи син ад!

Също така призоваме привържениците на Левски за още по-голяма масовост и натиск от трибуните в събота! Явно за пореден път ще сме сами срещу всички!



Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 26
Днес: 6


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).