Треньорът на Етър за мача с Локо: Добре е, че не играем срещу водещ отбор

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
15:06 / 22.06.2017
5878
Старши треньорът на Етър Станислав Генчев изрази задоволство от жребия за първенството и програмата на Първа лига. Както вече Plovdiv24.bg информира своите читатели, "виолетовите" започват с домакинство срещу Локо (Пд).

Най-любопитното е, че Етър играе с трите гранда в последните три кръга - приема последователно ЦСКА-София и Левски и завършва полусезона с гостуване на шампиона Лудогорец.

"Ясно е, че ще трябва да срещнем всички отбори, но съм доволен от жребия. Добре е, че в началото не играем срещу водещите отбори. Трябва ни време, за да влезем в ритъма на Първа лига. За нас това е добре. Надявам се в края на полусезона да сме в добра форма и срещу ЦСКА, Левски и Лудогорец да се представим най-добре", заяви Станислав Генчев.

Наставникът коментира и първото домакинство на етърци срещу "Локо" (Пд) на 14-17 юли. "Ще разузнаем локомотивци, ще гледаме техни контроли. В България отборите се познават и нищо не може да се скрие. Добре е, че започваме като домакини, но най-добре ще е, ако мачът се играе на нашия стадион "Ивайло", добави Станислав Генчев.



Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).