ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Чавдар Цветков: 140 треньори ми звъняха да се предлагат за Локо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:06 / 24.10.2016Коментари (8)4834
© Plovdiv24.bg
Спортният директор на Локомотив (Пловдив) Чавдар Цветков посочи, че отборът ще бъде воден от Христо Колев-Бащата в осминафинала за Купата на България срещу Оборище Панагюрище и срещу ЦСКА. Срещата с втородивизионния тим е утре от 18:00 часа на "Лаута", а тази срещу червените от 12-ия кръг на Първа лига е на 29 ок­томври, събота, от 17:30 ча­са на "Армията".

Бащата зае временно поста, след като Илиан Илиев си тръгна след поражението с 1:2 от Локо­мотив (Горна Оряховица). Под ръководството на Колев черно-белите направиха 0:0 с Дунав (Русе).

"Аз заварих Илиан Илиев като спортен директор. От 2 месеца съм в клуба, още не съм дълбоко навлязъл в кухнята. Но определено странни неща се случват в българския футбол - да има толкова смени на треньори. Ние вървим по този начин - може да се стигне и до мен. Илиан е имал пълната подкре­па от президента и феновете. Запалянковците му благо­дариха, защото пое тима в трудна ситуация - от дъното го изведе почти до Лига Евро­па през миналия сезон. Той е доказан специалист, но... От две седмици искаше да напус­не. Първата седмица прези­дентът не му прие оставката. Даже след мача с Горна Оряховица водехме разговори и първоначално тя пак не бе приета. Но Илиев остана твърд в намерението да си тръгне и се стигна до раздяла­та".

"Сега начело е Христо Колев - той може да води съста­ва три мача. Това означава, че ще изведе тима за купата, а после и срещу ЦСКА. И след то­ва за Берое (б.р. - на 2 ноемв­ри) трябва да имаме нов треньор. Интерес към поста не липсва. В България има 120 лицензирани наставници, а на мен се обадиха 140 човека да се предлагат за работата. Ще решаваме с президента Христо Крушарски кой да е нови­ят", каза Цветков пред БНТ1.

"В момента водим разговори с някои хора, но определено не сме имали такива, преди Илиев окончателно да си тръгне. Аз съм на мнение, че един отбор не се гради лесно. Локомотив бе напуснат от 4-5 играчи, а на новите явно им е необходимо повече време. Един треньор трябва да се остави на спокойствие поне две години, за да разгърне идеите си", подчерта Цветков.

Още по темата: общо новини по темата: 256
20.03.2018
07.11.2016
05.11.2016
05.11.2016
04.11.2016
04.11.2016
предишна страница [ 1/43 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Pironkov
премахни филтъра

0
 
 
Ето и аз съм 141 желаещ тринер на локуту. Чавдаре гледай само да няма боища пред дружеството че мераклиите са много и да няма тупалки. Започнаха да се редят на опашка.Аз съм 141 не забравяй.Само не знам золума да ли ще ме удобри.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Крушарски с интересен коментар за евентуалното идване на Гриша Ганчев в Локо
Уволниха Акрапович и бившият му клуб постигна основната си цел
Крушарски: Двама ще последват Хоркаш, разреших на треньора да си избере три нови пелета
Шапки долу пред един от големите герои на Локо, който несправедливо бе наказан 8 месеца
Честито! Двама от Локо имат повод да почерпят днес
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: