Херо разкри, че Локо ял бой от казахстанци, а не от арменци

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (23)
09:15 / 07.02.2016
6763
Димитър Димитров-Херо разкри името на съперника на ФК "Локомотив" (Пд), от който пловдивчани ядоха днес як бой, като се оказа, че загубата им с 1:4 е била не от есенния лидер в шампионата на Армения "Алашкерт" (Ереван), а от четвъртия в елита на Казахстан "Атирау".

Бившият треньор на "Локо" (Пд), който в момента води казахстанския "Иртиш" (Павлодар), отишъл да гледа новите подкрепления в "Атирау" на един от терените на хотел "Титаник" в турския курорт Лара и разбулил мистерията, въпреки че дори в "лайвскора" на няколко световни букмейкъри бе записано, че "Локо" пада с 1:4 от "Алашкерт" след 0:2 на почивката.

Организаторите на турнето на "Локо" (Пд) се извинили, че в последния момент се наложило да подменят съперника на "черно-белите", съобщава "Труд".

Голяма част от 35-членната делегация на клуба от "Лаута" дори и не разбрали, че са отнесли пердах от казахстанци, а не от арменци.



Виж коментарите (23)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).