ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Спортни
Общество
Политика
Бареков предлага публично опозоряване, Панчов прие
Автор: Любомир Минчев 06:55 / 14.09.2015Коментари (6)6759
©
Няма нищо бутафорно в кандидатурата на Атанас Панчов за кмет на Пловдив. В сравнение с други неговата изглежда твърде сериозна. Защото е човек от бранша и дълго време се е врял в политиката. Така и беше представен - с най-голям опит в администрацията.

Ако е кандидат на някоя от представящите се за десни партии, номинацията дори щеше да бъде аплодирана. Панчов щеше да си е легнал на мястото.

Сега всичко отива по дяволите. Панчов ще бъде похабен в една загубена битка, защото се води от Бареков и ББЦ. От щаба на партията все още наивно вярват, че онези 11 процента от евроизборите са в кърпа вързани. Това подхранва и комичните илюзии, с които самият Бареков твърди, че е някакъв политически фактор, който може да поставя условия и да диктува дневния ред в Пловдив.
Това не е възможно и всички го виждат. Убеден съм, че и Бареков е наясно с тежестта на партията си и със собствената си. Тя отлетя с онези няколко месеца слава, когато бутафорните лозунги предизвикваха площадно въодушевление. И когато все още имаше КТБ. Сега доминиращо е отвръщението, което изпитваме, когато Бареков ни казва колко е важен. Колко? Колкото съвсем да изтрие политическото досие на хора като Дяко Дяков и Атанас Панчов. Толкова е важен Бареков сега.

Защо тогава е този цирк? С комсомолско настървение Бареков дори говори за балотаж, на който ще призове да бъде подкрепен от другите паднали в първия тур. Да не се занимаваме с нахалството му. Фактите са други. Те предсказват катастрофа на Бареков на 25 октомври, неизбежна катастрофа в родния му град. Но Пловдив заслужаваше да види и друго - Бареков в ролята на кандидат за кмет. Градът заслужаваше да се наслади на това зрелище - как триумфът на европейския политик е разкарван из Пловдив с катафалка.

Твърдя за пореден път, че Бареков е срамът на пловдивската политика. Твърдя, че Дяков и Панчов са сериозни хора, които са имали лошия късмет да се заключат в политическата му пирамида. Предложени от Бареков за каквото и да било, те се превръщат в бутафорни играчки. Какво им предлага Бареков в замяна, че не го предадоха, когато партията му се разпадаше от порива на службогонците? Нищо друго, освен да ги опозори публично. Двамата това и ще получат - публично опозоряване.

Бареков вече е шаржирал себе си и не му пука да го прави и с най-верните си хора. Те защо са му верни е друг въпрос. Дори Данчо Лечков, издигнат от Бареков за кмет на Сливен , се превръща от екзекутор на германците в нападател от "В" група. Какво остава за Панчов и Дяков.



Още по темата: общо новини по темата: 892
10.05.2023 »
09.05.2023 »
09.05.2023 »
09.05.2023 »
09.05.2023 »
15.10.2019 »
предишна страница [ 1/149 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
"ВРЯЛ В ПОЛИТИКАТА" е точен израз.. Амад от селски тарикати, които крадват и се домогвот до каквото могат.
+3
 
 
Бюрек, лягай си вече и не се занимавай с глупости, стой си в Софийските члаготеки да си пиеш с некадърните си симпатизанти, и без това по принцип правиш.... не се бъзикам, не веднъж съм го виждал в ранни утринни часове да драйфа пред Радисън и селската чалготека, облечен като псевдо-Азис...
+4
 
 
Панчов е една гадна църкаща мишка, казвам го от личен опит. А бюрека си го знаем!
+7
 
 
Егати и нещастниците! Все още има ли пловдивчани, които да гласуват за тях?
+7
 
 
Само ги вижте на снимката да се смееш ли или да плачеш....и за двамата важи ония мухабед.....и на кучето са готови да направят м.....т само и само да са във власта.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Аналитични новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Облагородяват Градската градина
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Купа на България, сезон 2023/2024
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: