Пловдивски бизнесмен поема Локо (Сф)

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
08:43 / 01.07.2015
8278
В петък миналата седмица оттеглилият се от финансирането на "Локо" (Сф) Николай Гигов води преговори за прехвърлянето на клуба в ръцете на пловдивския бизнесмен Мирослав Касев.

Разговорите между двамата продължиха в понеделник и вторник. "Железничарите" завършиха трети през миналия сезон в "А" група, но не получиха лиценз за елита заради дълг към НАП. Това накара Гигов да се откаже от клуба, който издържаше 21 г.

През следващата кампания "Локо" трябва да играе в Югозападната "В" група. Според информирани, преговорите вървят положително и Касев трябва да получи акциите на Гигов на общо събрание на клуба, което ще се проведе на 9 юли.

С тях той ще наследи и дълговете на "червено-черните". Те имат да дават на НАП малко над милион лева. С лихвите обаче тези пари стигат почти 2 млн. Отделно има дългове към бивши кадри на отбора.

За Мирослав Касев се знае, че е бил управител на приватизационния фонд "МНК инвест". Инициалите са от първите букви на неговите три имена - Мирослав Николов Касев. Известно време е бил арендатор на първия и втория етаж на новотел "Пловдив" и на басейна му.

Занимавал се е и с развъдници за риба в Родопите.


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 5


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).