Марин Бакалов: ЦСКА няма да победи

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:19 / 16.05.2015
2248
Рекордьорът по мачове в А група Марин Бакалов (454) спо­дели очаква­нията си за днешния двубой меж­ду два от бившите му отбори Бо­тев и ЦСКА.

"Ще се получи атрактивен мач, тъй като и двата тима в общи ли­нии са освободени от напрежението. Ботев няма какво да губи, пък и ще играе пред своя публи­ка. А ЦСКА бе преобразен от Любо Пенев и е видимо, че предлага доста по-добра продукция, от­колкото в началото на пролетния дял", коментира Бакалов пред "Тема спорт".

"Аз обаче очаквам Ботев да вземе нещо от мача. Според мен отборът няма да загуби. Домаки­нският фактор ще е от решаващо значение в случая. А в двубоя между двата отбора в Коматево през март тази година си проли­ча, че Ботев има аргументи да спечели срещу ЦСКА", добави Ба­калов.

"Лошото е, че около двата клу­ба се говори повече за дългове, отколкото за футбол. Трудно им е да се върнат към историческите си традиции, а това е жалко, за­щото са два от основните отбори в А група", коментира още Бака­лов. Той има 353 участия за Бо­тев в елита и 46 за ЦСКА.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).