Балтанов и Чунчуков се завръщат за мача с ЦСКА

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
18:41 / 15.05.2015
2669
Треньорският щаб на "Ботев" определи разширения състав от футболисти, на които ще разчита за двубоя срещу ЦСКА. Срещата от 30-ия кръг на "А" група е в събота /16 май/ от 17:30 часа в Коматево. Точно 24 преди мача с "армейците", отборът на "Ботев" проведе поредното си занимание преди сблъсъка. След тренировката избраниците на Петър Пенчев останаха на режим в клубната база.

В групата от 18 играчи настъпиха две промени в сравнение с тази от последния мач. На местата на наказания Томаш Иршак и контузения Божидар Васев в разширения състав се завръщат пропусналите мача в Ловеч поради травми Лъчезар Балтанов и Цветелин Чунчуков.

Групата на "Ботев":

Адам Стаховяк, Михаил Иванов, Йордан Христов, Филип Филипов, Лазар Марин, Радослав Терзиев, Даниел Златков, Пламен Николов, Милен Гамаков, Валентин Томов, Лъчезар Балтанов, Серкан Юсеин, Християн Казаков, Станислав Дрянов, Мариян Огнянов, Иван Цветков, Наско Милев, Цветелин Чунчуков



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).