Супер Любо с изненадващ титуляр срещу Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:49 / 15.05.2015
2445
Сърбинът Иван Маркович почти сигурно ще се завърне в игра за ЦСКА след продължително възстановяване от контузия. Очаква се той да получи шанс за изява срещу Ботев тази събота. Футболистът тренира наравно с отбора от месец насам, но в този период така и не попадна в групата за някой от мачовете. Треньорът Любослав Пенев обаче е доволен от представянето на Маркович в тренировките и възнамерява да го използва в събота. Засега не е ясно дали сърбинът ще бъде титуляр, или ще се включи като резерва.

Любопитното е, че Пенев обмисля да пусне 20-годишния Маркович като централен нападател. В момента Любо няма никаква алтернатива на Николич и по тази причина търси играч, когото да преквалифицира на неговия пост. Маркович е основният вариант пред Пенев и не е изключено сърбинът да действа именно на върха на атаката в събота. Той не е играл в официален двубой от 4 май 2014 г., когато влезе като резерва при 2:0 над Литекс в София. В средата на юли Маркович скъса предна кръстна връзка на коляното и вече 10 месеца е извън терените. Краят на мъките за сърбина обаче изглежда съвсем близо. Любопитното е, че самият Маркович призна, че може да играе като нападател.

Източник: в. "Тема Спорт"



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).