Христо Бонев: Играчите на Локо са герои!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (18)
10:22 / 05.03.2015
3913
Почетният президент на Локо Пловдив и футболна легенда на България Христо Бонев коментира успеха на "смърфовете" над Локо София с 2:1.

"Футболистите на Локо са герои! В отбора не играха шест човека, които редовно взимат участие в други срещи. А Ради Димитров и Мартин Сечков показаха какво е да носиш фланелката на Локо (Пд)", възторжено заяви Христо Бонев.

"Приближени на Николай Гигов ни отписваха още на жребия. Аз обаче бях сигурен, че ние ще сме крайните победители. Локо (Пд) има шанс да спечели Купата на България. Не ни е страх от Лудогорец дори и да продължат след двубоите с Литекс. Миналата година им дадоха несъществуваща дузпа в Разград. В Пловдив за малко не ги елимнирахме. Но сега има шанс да се реваншираме", напомни той.

"След този успех над Локо(Сф) се надявам в неделя на "Лаута" да напълним стадиона и момчетата да играят с повишено настроение срещу Ботев и да търсят успеха на всяка цена", сподели Христо Бонев.

"Локо(Пд) ще играе във втората шестица за първенството, но поне няма да бъде помощен отбор на даден клуб от първите шест, както някои други", завърши Зума, цитиран от Sportonline.bg.



Виж коментарите (18)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).