На "Лаута" пускат билети и по 1000 лева!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (17)
08:08 / 16.02.2015
5014
"Локомотив" (Пловдив) продължава с новаторството в родния ни футбол. За двубоите на истината с "Локомотив" (Сф) за купата и с "Ботев" за първенството "черно-белите" пускат билети и по 1000 лева! Те ще са благотворителни и освен за тези двубои на пловдивчани ще важат до края на първенството.

Досега у нас 1000 лева за билет, но за един мач, е искал само Кирил Домусчиев. Толкова бяха ВИП билетите на най-хубавите места в ложата на Националния стадион "Васил Левски" за двубоя с "Реал" (Мадрид).

Ръководството на "Локомотив" ангажира наскоро софийска фирма, която пое PR дейността на клуба, както и консултирането по редица проекти на "черно-белите". Точно тя ще се грижи и за продажбата на билетите от по 1000 лева, които са предназначени основно към богатите хора от местния бизнес.

Според запознати с инициативата с места на стадион "Локомотив" ще се сдобият едни от най-сериозните фирми въобще в България. Така на практика парк "Лаута" ще стане притегателно място не само за гледане на футбол, но и ще отвори сериозна възможност за бизнес срещи.

Източник: в. "7 дни спорт"



Виж коментарите (17)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).