Стаховяк и Иршак изнудват Ботев за пари, не искат да си тръгват

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (51)
10:18 / 26.01.2015
12547
Адам Стаховяк и Томаш Иршак на практика изнудват Ботев за пари и не искат да си тръгват, научи ексклузивно Plovdiv24.bg.

Двамата са отказали да подпишат споразумения и да си тръгнат, без преди това да са им изплатени всички дължими по договора суми до момента. 

Както се знае, от лятото на Стаховяк и Иршак им се изплащат заплати в рамките на тавана в Ботев от 3000 евро. По договор обаче единият трябва да прибира 8500 евро, а другият 12 000 евро. Двамата искат тези пари да им бъдат изплатени накуп с натрупването плюс допълнителна финансова компенсация, за да разтрогнат с отбора по взаимно съгласие. В противен случай заплашват клуба с дестабилизация.

Явно двамата чужденци добре са заблуждавали "жълто-черната" общественост, че им пука реално за Ботев, защото излиза, че реално се интересуват единствено от парите, които могат да вземат от клуба.

Те са единствените двама, които отказват да подпишат анекси към договорите си или да си тръгнат по собствено желание. Всички останали футболисти вече са се договорили с клуба и са подписали допълнителни споразумения.

Plovdiv24.bg научи, че финансовата рамка на Ботев от лятото е строго фиксирана и всяко допълнително финансово натоварване, може да разклати плащанията в отбора.



Виж коментарите (51)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).