Спартак падна от Нафтекс в Сливен

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
20:42 / 30.07.2008
1785
Спартак загуби с 1:2 предпоследната си контрола за сезона. В Сливен пловдивчани отстъпиха на Нафтекс. При втория гол за бургазлии играч на Нафтекс си подкара топката с ръка, но реферът Атанас Димитров проспа положението. Това стана в 50-та минута. Нафтекс поведе в самия край на първото полувреме. Тогава Тошков се измъкна между Стоян Терзиев и Теодор Банев и намери мрежата зад Стоян Здравков - Бащата за 1:0. Най-чистото положение за пловдивчани проигра Иван Площаков 5 минути преди гола. За спартаклии вкара Георги Стоянов. Той заби топката с плонж с глава в 64-ата минута след центриране от фланга на Красен Трифонов, който се представи отлично в този двубой. На почивката Николай Киров направи само две смени. Излезе леко контузеният Стаев, а на негово място се появи Коруджиев. Вратарят Стефайн Стойчев - Вутата направи дебют за Спартак, той замени Стоян Здравков. По-късно в игра влязоха още футболисти на Спартак.

Срещу Нафтекс треньорът Николай Киров пусна: Ст. Здравков, Мурад, Т. Симеонов, Банев, Ст. Терзиев, Коларов, Кр. Трифонов, Св. Асенов, Площаков и Г. Стоянов. После в игра се появиха Стойчев, Коруджиев, Аргиров, Слаев, Фанев, Райков и Манев.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).