ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бакалов нападна ръководството на Ботев: Всичко в клуба е сбъркано!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:03 / 10.12.2014Коментари (13)7921
© Plovdiv24.bg
Легендата на Ботев Марин Бакалов изригна срещу ръководството на "канарчетата" и разкритикува остро политиката, която се следва в момента. Ето част от изказването на Бакалов пред "Меридиан мач".

Велислав Вуцов дойде в Ботев по настояването на Тервел Златев и знаем как бе спретнат един некоректен сценарий спрямо Костадин Видолов. Не му оставиха друг избор, освен да си замине. В негово отсъствие, докато бяхме в Сан Марино за мача с Либертас, бяха взети трима футболисти - Росен Колев, Станислав Дрянов и Мишо Иванов. Видолов остана разочарован от това и логично напусна.

Ръководството в началото на сезона каза, че има 5 милиона лева. Ако е така, това са си много сериозни пари и с тях Ботев задължително трябва да е в първата шестица, и треньорите трябва да имат такава задача. Ако не е осигурено финансиране, може би е редно да прокламират тотално подмладяване и да поставят нови задачи. Няма нищо срамно в това да се заложи на собствени кадри, на българи и играчи с по-скромни финансови претенции.

И аз не знам кой е водеща фигура в Ботев Пловдив - изпълнителният директор, президентът, треньорът... Това е чудно. Ако има някакво боричкане в Борда е жалко. Нали има собственик, той трябва да оторизира някого и той да поеме управлението.

За 2014 година Ботев извъртя 4-5 треньорски екипа. Това е признак на безсилие и вземане на решения без аргументи, емоционално. Така няма как да станат нещата.

Най-голямата грешка не е от вчера, а е от преди 2-3 години. И е точно това, за което говорих - политиката на репресия към собствените кадри. Тошко Зайцев, Лилчо Арсов, Коце Видолов, Коце Костадинов... Непоследователността на действията също. При Мъри имаше конкурс за всички постове в школата. На другата година без конкурс бяха уволнени Зайцев и Лилчо. Това е непоследователност.

Няма как първо да представиш Пепо Пенчев, а на другия ден да ги глобиш с премиите до края на редовния сезон. Това е тотално сбъркано. Има си вътрешен правилник, който не се променя в течение на сезона.

Още по темата: общо новини по темата: 236
28.11.2015
04.03.2015
27.02.2015
24.02.2015
23.02.2015
22.02.2015
предишна страница [ 1/40 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Krasimir T
премахни филтъра

+2
 
 
Така маринчо отново изпълзя от дупката да всява интриги... И глупците чак са съгласни с глупостите му. А след като е толкова сигурен, че с 5,000.000 лева Ботев трябва задължително да е в първата шестица, да обясни как с 3,000.000 лева отбора едвам влезна от "Б" в "А" група. какъв беше той по това време в отбора? Как така, когато секнаха заплатите и пълните маси в шарманта, се надупи веднага на бареков и пеевски... какво постигна великия скаут? с какво подпомогна за дюш? за какво им беше електронния подпис на Джиджев?? Кликата която се събирате, по разни кръчми да правите преврати... сте абсолютни отрепки.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Неопитни съдии за мачовете на Локо и Ботев
Сдружението: Настояваме за преработка на проекта за стадион "Христо Ботев"!
Антонио Вутов с първи думи след инцидента на "Колежа", бил с комоцио
Важен ден за Ботев! Обявяват къде ще е финалът за Купата
Поредна санкция за Ботев заради обидни скандирания, глобиха и човек от щаба на Керкез
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: