Камбуров: Винаги е било радост за мен да побеждаваме в дербитата

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (19)
15:46 / 03.12.2014
5524
Винаги е било радост за мен да побеждаваме в дербитата. Това заяви нападателят на Локомотив Мартин Камбуров след победата над Ботев в реванша от 1/8-финалите за Купата на България. 

"Не се беше случвало скоро време и затова съм много щастлив. Сигурно при тях е имало напрежение, но при нас то е от една година. Няма как да се оправдават с това. Просто се борихме докрай, преследвахме победата и я постигнахме", каза още Камбуров. 

Той коментира и положението, при което Йордан Христов игра с ръка в наказателното поле. "Той човекът нормално е да си кара мача за 0:0, защото ако единият отбор победи, ще му викат и ще му скачат из Пловдив. Чиста дузпа, ще му счупи часовника, а той не я дава", каза Камбуров. Нападателят е на мнение, че това дерби не трябва да се дава на съдии от Пловдив.

"На нас целта ни е да сме стабилизираме финансово. Не сме мислили за никакви купи. Дори и контрола да играем с Ботев, трябва да сме пределно мотивирани", призна Камбуров. 

Нападателят ще пропусне следващия мач на "смърфовете" с ЦСКА, тъй като е такава уговорката с треньора на "армейците" Стойчо Младенов.



Виж коментарите (19)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).