Ботев и Локо излизат в поредната битка за Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (15)
08:20 / 03.12.2014
5572
Ботев (Пд) и "Локомотив (Пд) се готвят да сътворят поредната зрелищна битка за Пловдив днес в "Коматево" от 13:00 часа.

Реваншът от 1/8-финалната фаза на турнира за купата може да се окаже рубиконът на сезона за двата отбора, които нямат реални шансове да се преборят за призовата тройка в елита. 

Освен това днешното дерби е съдбоносно и за треньора на Ботев (Пд) Велислав Вуцов, който има ултиматум да отстрани съперника, за да не загуби поста си. 

Най-големият коз на Ботев, които изпаднаха в миникриза напоследък, ще е публиката. В лагера на "черно-белите" пък ще разчитат главно на качествата на головата си машина Мартин Камбуров за продължаване на 1/4-финалите.

Вчера на видеоразбора на играта на Локомотив (Пд) се включи и треньорът на дубъла на Ботев Петър Пенчев, който шпионираше съперника по време на мача с Черно море.

На "Лаута" един от управниците - Диан Колев, влезе в съблекалнята преди тренировката, за да надъха възпитаниците на Христо Колев. По непотвърдена информация футболистите са получили и премии за постигнатите резултати в последните три домакинства.

И в двата лагера имат кадрови проблеми, като те са по-сериозни за Ботев (Пд). Извън сметките на Вуцов останаха контузените Алекс Колев, Галешич и Васев. 

За Христо Колев най-големият проблем е отсъствието на наказания Диян Молдованов, който е основен стълб в отбрана. Вместо него ще играе аржентинецът Елиан Парино. 

Треньорът на Ботев ще заложи на 4-4-2, като атаката ще водят Цветков и Чунчуков. Колегата му от Локомотив (Пд) Христо Колев ще подреди своите 4-2-3-1. Атаката ще води Мартин Камбуров, а тримата зад него ще са Наков, Карагарен и Якимов.



Виж коментарите (15)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 28
Днес: 17


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).