Камбуров: Очакваме да играем добре, да победим Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (24)
16:41 / 02.12.2014
6608
Звездата на Локомотив Мартин Камбуров се закани на градския съперник Ботев преди реванша между двата отбора от 1/8-финалите за Купата на България. Първият двубой на стадиона в парк "Лаута" завърши 1:1, а утре, 3 декември, срещата ще се състои в базата на "канарчетата" в квартал "Коматево".

"Очакваме да играем добре, да победим Ботев и да се класираме напред в турнира", каза Камбуров, който в последно време не спира да вкарва голове. 

"Няма значение кой ще отбележи. Важното е да победим. Заслугите за доброто ни представяне в последно време е на колектива, който имаме в отбора. Преди жребия казахме, че Купата не ни е приоритет, но в случая говорим за дерби с Ботев! Тези мачове, винаги са били по-специални и няма как да се мисли за нещо друго, освен за победа", каза още Камбуров в интервю за БГНЕС.

Той коментира и изказването на почетния президент на клуба Христо Бонев, че до 10 дни ще дойде чужд инвеститор, който да стабилизира финансово Локомотив. "Все още сме в очакване да има някакво развитие. Предполагам, че до Нова година трябва да има повече яснота и да разберем какво ще е бъдещето на Локомотив", добави Камбуров.



Виж коментарите (24)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 16
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).