Атанас Узунов: Ботев си остава фаворит

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (14)
13:25 / 02.12.2014
4756
Административният директор на Локомотив Пловдив Атанас Узунов даде по-големи шансове на Ботев продължи напред в турнира за Купата на България. В първия мач от осминафиналите, игран на "Лаута", двата тима завършиха наравно 1:1. 

"Искам този сблъсък, макар и с толкова голям залог, да премине под мотото на феърплея. Силно казано е ние да сме фаворити и то на техния стадион. Бяхме в тази роля до 93-ата минута на първия мач, но Ботев ни вкара гол и вече не сме. Сега те са фаворит. Но ние също ще имаме своите шансове да продължим напред. Изградили сме боеспособен отбор, момчетата се всеотдайни и се борят. Не ме интересуват сътресенията в Ботев и няма да коментирам какво е в кухнята при тях. Не може да се говори за каквито и да било трусове или нещо подобно, когато има пловдивско дерби. Всеки излиза в мача да защити емблемата и честта на клуба си. Не излизаме като обречени. Ще се постараем да се класираме на четвъртфинал. Така, че нищо не ни притеснява. Не гледаме амбициите на Ботев, а нашите. Една победа може да се окаже преломен момент за нас, да се надяваме, че ще се случи", каза шефът на "смърфовете". 

Той коментира и опитите да бъде намерен нов собственик, който да поеме издръжката на Локо Пд от Нова година. В момента железничарите изпитват сериозни финансови проблеми и разчитат най-вече на помощ от страна на местния бизнес за стабилизирането на клуба. "Няма да крием, ако нещо се случи. В момента преговаряме, но когато имаме окончателно решение ще назовем хората, които поемат издръжката на Локомотив. На този етап няма нищо официално. От доста време преговаряме, но резултат все още няма. Има една поговорка - надеждата умира последна. Да се надяваме, че и на нашата улица ще изгрее слънце, макар че сега времената са такива, че преобладава облачно време, идват и снеговалежи", обясни Узунов.


Виж коментарите (14)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 19


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).