Вили Вуцов набеляза трима за гонене

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (28)
08:58 / 04.11.2014
9545
Спортно-техническият щаб на Ботев (Пловдив) вече е започнал работа по зимната селекция. Старши-треньорът на "канарчетата" Велислав Вуцов е почти наясно с играчите, с които иска да се раздели през зимата. Наставникът е набелязал за гонене поне трима. Според запознати сред тях е централният защитник Радослав Терзиев. Сериозни колебания специалистът имал и за Горан Галешич. Засега от "Коматево" не разкриват никакви подробности относно плановете си. 

В същото време Вуцов не спира да гледа дискове на предлагани му играчи от чужбина. Главно от такива футболисти ще е зимната селекция на Ботев (Пловдив). Нито един обаче няма да дойде директно да подпише, а всеки ще минава пробен период преди да бъде одобрен. Основното условие е те да са свободни агенти. 

Ръководството на "канарчетата" ще стартира до седмица преговори с някои играчи за удължаване на техните договори. На по-голяма част от титулярите контрактите са до лятото и клубът иска да ги продължи. Тук влизат Мариян Огнянов, Томаш Иршак, Адам Стховяк, Йордан Христов и др. С този ход от управата целят въпросните футболисти да не си тръгнат като свободни агенти след края на сезона. От Нова година те ще са свободни да преговарят с други клубове за предварителни договори, които да влязат в сила от лятото.


Източник: в. „Тема спорт”


Виж коментарите (28)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).