От Верея: Нуждаем се от подкрепата на старазагорци срещу Локомотив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:51 / 23.09.2014
2246
Ръководството на ФК Верея благодари на колегите си от Берое, затова че им предостави градския стадион да изиграе мача си за Купата на България от 1/16 финалите срещу Локомотив /Пловдив/. Двубоят е във вторник от 16,00 часа, а цената на билетите е 10 лева.

"От ръководството на Берое ни предоставиха стадиона и това е един много хубав жест от тяхна страна. Затова отборът на ФК Верея ще играе срещу Локомотив /Пловдив/ с резервния си зелен екип. Призовавам всички фенове на футбола в Стара Загора да дойдат на стадиона във вторник следобяд и да подкрепят ФК Верея", казаха от ръководството на клуба.

За предстоящия двубой срещу Локо /Пловдив/ треньорът на ФК Верея Господин Мирчев няма проблеми с контузени или наказани футболисти. 

"Отборът е амбициран, жребият е хубав, надявам се да дойдат повече фенове на стадиона за да видят младите футболисти, защото те са на Стара Загора. Да ни подкрепят защото се нуждаем от това. Надявам се да стане един хубав мач и излизаме да се надиграваме с Локомотив /Пловдив/", заяви треньорът на ФК Верея Господин Мирчев.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).