Треньорът на Локо (Мз): Ще опитаме да спечелим двубоя с Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
09:42 / 23.09.2014
2162
В тима на Локомотив (Мездра) са амбицирани да се представят достойно в днешния двубой за Купата на България срещу елитния Ботев. Срещата е от 16:00 часа. "Железничарите" ще се опитат да отстранят именития си съперник, а наставникът на тима Иван Редовски няма да пести сили и ще хвърли в двубоя всичко най-добро, с което разполага.

"Надявам се да стане истински празник за нашите привърженици. Познаваме силните страни на Ботев. Това е отбор с традиции в нашия футбол. Миналата година бяха и финалист за Купата на България, но въпреки че повечето аргументи са в тяхна полза, ние ще се опитаме да спечелим. Играем на наш терен, което ще ни мотивира допълнително да отстраним силния съперник. Единственият ни проблем е краткото време за възстановяване след мача с Банско, но и съперникът игра мач в събота, което изравнява силите по този компонент", заяви старши треньорът на Локо (Мз) Иван Редовски.

Под въпрос за двубоя е опорният халф Михаел Кисьов. Младият полузащитник страда от разтежение и пропусна гостуването на мездренци в Банско. Преди мача с Ботев футболистите на Локо (Мз) наблегнаха в тренировките на изпълнението на 11-метрови удари. Според щаба на "железничарите" е много вероятно двубоят да се реши именно чрез дузпи.



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).