Вили Вуцов дава шанс на резервите си срещу Локо (Мз)

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:34 / 23.09.2014
3700
Старши треньорът на Бо­тев Велислав Вуцов ще даде шанс на някои от резервите си срещу Локомотив Мездра в мача от турнира за Купа­та на България.

Очаква се в защита да действа Ромен Инез, а друг от новите - Го­ран Галешич, също да е на терена. Лазар Марин, Филипов и Васев ще пробват да убедят старши треньора, че могат да се преборят за място в титулярния със­тав.

В атака Вуцов ще заложи на Александър Колев и Момчил Цветанов.

Вили Вуцов е със спрени права и няма да може да води тима си след избухването си след мача с Марек. "Канарчетата" имат и още проблеми, като Росен Колев, Милен Гамаков и Лъчезар Балтанов са аут от мача поради травми.

Тимът от Мездра ще бъде в пълен състав, след като няма проблеми с контузени или наказани футболисти.

В този етап на надпреварата победителят се решава само в една среща. При равенство днес във Варна ни предстои да наблюдаваме две продължения по 15 минути. Ако и тогава не бъде излъчен победител, ще се стигне до рулетката на дузпите.

Вероятни състави:

Локо (Мз): Сайков, Яв. Янков, П. Василев, Ст. Георгиев, Ганчев, Цветков, Цветанов, Кисьов, Павлов, Мишев, Балданджийски.

Ботев: М. Иванов, Василев, Инез, Терзиев, Филипов, Иршак, Айтов, Марин, Галешич, Цветанов, Ал. Колев.

 


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).