ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Читател на Plovdiv24.bg за изстъпленията снощи: Срам!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:34 / 16.05.2014Коментари (55)11463
© Plovdiv24.bg
Читател на Plovdiv24.bg, фен на Ботев Пловдив, се обърна към редакционната поща на сайта, за да изкаже огромното разочарование от част от привържениците на отбора. Публикуваме мнението на пловдивчанина без редакторска намеса:

"Пишe Ви едни разочарован фен на Ботев Пловдив, разочарован не от отбора, а от част от собствените ни фенове. Не може да се позволява на 200 пияни индивиди да излагат всички нас феновете, не може да искаш да слезеш на долните редове и да те спрат, и да ти кажат, там не може било за групировките. 

Какви сте Вие, какви са тия групировки, хора, които ни излагат пред цяла България ли? Така ли се прави, че те имат голямата вина за тази загуба, вместо момчетата да
играят футбол, те се занимаваха да успокояват феновете да чистят терена от хвърлени предмети, е ми Вие сте виновни драги групировки и тарторите на тях. 

Събирали пари за шоу на мача, за това ли ми отидоха парите, които Ви дадох за бомби, които попречиха на отбора, за да ни изложители и пред собственика ни, да се пита човека за какво давам пари? 

И с новият стадион, които преди ден бях сигурен, че ще построи, а вече не ще потрошите и запалите. Вие малка част от нашите привърженици, не заслужавате да се наричате фенове на БОТЕВ ПЛОВДИВ и дано ръководството намери начин да ви накаже без да наказва истинските фенове на моя любим отбор!", пише до нас този читател.
Още по темата: общо новини по темата: 298
30.05.2014
28.05.2014
21.05.2014
20.05.2014
19.05.2014
19.05.2014
предишна страница [ 1/50 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на SoulReaver
премахни филтъра

+17
 
 
До BU12TRAS и другите бандити в агитката: Абе момчета, как не Ви е срам? Не ми говорете за нищо повече, а бъдете по-ниски от тревата от тук нататък. За съжаление нямах възможност да присътвам на мача и бях решил да си направя празник у нас докато го гледам, но Вие, олигофрени такива, надминахте и най-смелите ми очаквания! СРАМ МЕ Е! Срам ме е да се нарека фен на Ботев след подобни изцепки, акълът ми не го побира как може изобщо да стане подобно нещо. Заради пияни 50 човека и 1 прима балерина, която се тупкаше като риба на сухо по терена сега ще страда цялата публика на любимия отбор! Нали нямаше да има пироефекти, кой вкара димките и бомбичките? За зарята ок, извън стадиона, решили сте, добре. Ама с кой акъл хвърлихте ленти и после бомби въру тях? Не се оправдавайте с пожарната само! Как след подобна картинка да отида на мач, кажете ми? Знаете ли с какво нетърпение очаквам новия стадион и искам да отида на него с приятелката ми и нейното семейство, а сега как да ги накарам? Докарахте я до там снощи да ми се обаждат и ми казват в прав текст, че сме селска публика... Не ви искам пироефектите, не ви искам бомбите, стойте си у вас, пияни мърши такива! Утре ще имам деца и искам те да могат да отидат на стадиона нормално, нещастници! Гледах финала и на Лига Европа, и там имаше хореография, но без димки и бомбички, и там имаше голи фенове в татуси (ултраси ли са, какви са), но стояха мирно, нямаше чупене и простотии. Не се оправдавайте с това, че в Европата нявсякъде ставало, дай щом там го има и тук да го има... Или какво трябва да стане, още 1 Хейзел и да не играем 100 години е ЕКТ? Май това ни трябва, стотинка повече няма да видите за хореография и не иска м повече и на стадиона да ви виждам!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Керкез и Попето за мача с ЦСКА-София: Битка, като никоя друга!
Ботев оправи документите на нападател, карал проби през есента
Разкриха част от хореографията на бултрасите за мача с ЦСКА-София
Ботев може да загуби седмата позиция
На този ден преди 1 година: Всички говореха за Ботев и Пловдив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: