Христо Сталев вкарва първите си 2 гола в Марица

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:28 / 28.06.2008
1742
Новопривлеченият от Пирин (Гоце Делчев) нападател Христо Сталев подписа договор с Марица и дори вкара първите си 2 гола с жълто-синия екип. Това стана в двустранна игра още в първия ден от високопланинския подготвителен лагер на маричани в курорта Цигов чарк. Таранът показа бърза адаптация сред новите си съотборници и досега оставя добри впечатления с изявите си.

Сталев се обвърза с жълто-сините с контракт за 3 години. Бившият нападател на Спартак (Пд) бързо се съгласи на предложените му условия от клубното ръководство в Кършияка и вече може да се счита за играч на маричани.
Първи професионални договори с родния си клуб подписаха вратарят Димитър Грабчев и завърналият се от третодивизионния Брестник - Илиян Енчев. Първият парафира договор за 5-годишен период, а вторият - за срок от 3 години.

Грабчев засега остава в Кършияка, въпреки апетитите на няколко професионални отбора от Гърция към него. Както е известно юношеският национал от няколко месеца е следен от гръцкия мениджър Йоргос Аврамис.

Другият футболист на Марица, който през миналия сезон защитаваше екипа на брестничани - Валентин Николов, най-вероятно отново ще бъде даден под наем на третодивизионния клуб за новото първенство. Контрактът му за преотстъпване в Брестник изтича на 30 юни, но е много вероятно той на бъде продължен за още един сезон.

Марица няма да прави спънки на нападателя Атанас Любенов за трансфера му в Родопа. Досега той беше със статут на аматьор и ще премине безпрепятствено в смолянския клуб.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).