Марица дава шеф на прокурор заради кражба

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:38 / 09.04.2014
1571
Изпълнителният директор на Марица(Пловдив) Петър Курдов е подал сигнал до Районна прокуратура-Пловдив срещу бившия член на управителния съвет Димитър Панев с обвинение, че завлякъл клуба с 3460 лв, информира "Труд".

"Тези пари са събирани от такси, плащани от родителите на децата и юношите в школата и трябваше да се използват за заплати на треньорите и закупуване на екипировка. Панев, който отговаря за счетоводството в Марица, се е покрил и не си вдига мобилния телефон. Няма го и у дома му, където го търсихме няколко пъти. Затова сезираме прокуратурата", заяви бившият нападател на "Левски" и "Ботев" (Пловдив)

Петър Курдов и спортно-техническият директор на Марица Стоян Стойнов ударили на камък в опитите си да намерят пари за издръжката на родния клуб на Христо Стоичков от пловдивски фирми. Те се молят на Общината за 25 хиляди лева за школата и за 100 000 лева за ремонт на съблекалните на стадиона, които са в трагично състояние.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).