Камбуров: Ще доиграя сезона, пък след това ще видим

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
14:48 / 04.04.2014
4024
От няколко дни в медиите се спекулира, че ЦСКА ще си върне нападателя на Локомотив (Пловдив) Мартин Камбуров. Голмайсторът на "А" група опроверга слуховете, като заяви че от "червените" не са го търсили и ще доиграе сезона в Локомотив.

"Не са ме търсили от ЦСКА. Нямам никакви контакти с техни представители. Не знам какво се пише, но никой от въпросния клуб не е говорил с мен", заяви Камбуров пред Topsport.bg.

"В момента имам договор с Локомотив (Пд) и не искам да ме замесват с други отбори. Изпълнявам си контракта. Аз съм решил - ще доиграя сезона в Локомотив. Има още месец и половина от шампионата, после ще видя какво ще правя. Към момента това е около мен", допълни голмайсторът на "А" група.

Мартин Камбуров се завърна на "Лаута" след неуспешен престой в ЦСКА. Тогавашният треньор на "армейците" Милен Радуканов не разчиташе на нападателя. Марто е демострирал голяма голова ефективност във всичките си клубове, но не и в ЦСКА. Причината е, че не получи достатъчно шанс да се изяви.



Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).