ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Турци обявиха Пловдив и част от България за турска провинция, обиждат ни
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:25 / 15.02.2014Коментари (32)16136
©
Читател на Plovdiv24.bg ни информира, че е попаднал на фейсбук група (вижте тук) озаглавена Турската Република България, в която турци се събират, за да обиждат България. Освен това са обявили част от страната ни за турска провинция и са го изобразили с "карта".

Ето какво ни пише нашия читател: Във времето на размириците в България, турците се обединяват в фейсбук, срещу нашата държава. В линка горе ви показвам мястото на което се случва това, в него те обиждат и се настройват срещу страната ни. Сами обясняват как можели да завладеят държавата за часове и не спират конфликтите с българи в нея. Фейсбук гръмна с тази новина преди няколко дни и не стихва, докато страницата набира популярност и последователи, хората в страната се обръщат едни срещу други (протестиращи срещу полицай, вместо да се обединят.



Още по темата: общо новини по темата: 97
22.11.2023 »
16.01.2023 »
06.01.2023 »
21.12.2022 »
28.01.2016 »
09.07.2015 »
предишна страница [ 1/17 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Ще приказват след като всички управляващи , парламент и президент са дупедавци и гъ*олизци.
+1
 
 
Перефразирайки сър Уинстон Чърчил бих казал, че империите имат не само интереси, но че тези интереси са вечни. Изключения няма, включително Османската империя и Руската империя. Днес привидно те се наричат по различен начин, думичката "империя" е изчезнала. Очевидно- само привидно. Интересите им остават. Искрено се надявам, че тази карта е само и единствено мечта на Сураттефтер /т.е. Фейсбук/ членове, а не е позиция на официалните власти на Османската импе, пардон- на Република Турция. Иначе- какъв Европейски съюз, какви пет лева? Аз лично имам известни съмнения, слушайки как турските консули в България щедро сипят съвети по вътрешни за Републиката ни въпроси. Един съвет към сурттефтерджиите- по-смело. На запад от България има обширни територии, заселени с мюсюлмани, част от Османската империя. Ами Германия- къде я забравяте? Колко милиона турци живеят там? Грабвайте моливите и - по-смело!
+3
 
 
Докладвайте страницата горе в дясно и ще я изтрият!Пишете,че ви обижда на етническа основа!Ако не знаете как пишете ще ви обясня!
+2
 
 
Добре го е рекъл ЗУМА. Въпросът е, че матряла е лесно манипулируем та до изборите ще е пълно с такива "новинки". Откай време народеца е воден за носа на принципа "разделяй и владей". Ама то шарани винаги е имало и ще има да лапат въдиците. А истинските виновници за дереджето като след война - червените кукловоди - потриват доволно пухкави ръчички и отпиват маркови питиета в опушени кабинети с персийски килими и се хилят на народеца...
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 15.02.2014 г.
+9
 
 
Бла-бла, карти-марти, да си я заврат в миризливия анадолски задник рязаните .
0
 
 
Така ще е ... докъто оставяте вашите ДЪЩЕРИ да си играят на обрязани п*шки ;)
Сподели каквоВРГвфбгФФБЕТБ ново....
на 15.02.2014 г.
+8
 
 
Абе хора вие сериозно ли отдавате значение внимание на няква фейсбук страница?? Ами какво ще кажете за страници "България на три морета", където си препсиваме части от Сърбия, Гърция, Македония и Турция. Ще кажете ама те са си били наши някога - ми и тези земи някога са били османски, някога български, някога византийски и прочие. Както има България на три морета, така Македонците си имат страници показващи империята на Александър, така и съвсем нормално е да има хора показващи въпросните виждания. Но толкова шум за една тъпа фейсбук страница насажда етинческа омраза - нещо от което полза извличат оперделени кръгове - а именно ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ОТ ДПС!!! Хора като Места се пишат турци, но имат най-голям пръст в отническото напрежение, което изкуствено се създава в Българя. Нека им покаже на ДПС, че тъпи страници не ни вълнуват и Турци и Българи можем да живеем заедно като братя и да се борим против олигарси, народоизедници и престъпници!!!! Вместо да "рипортваме" една тъпа страница, хайде да рипортнем ама на сериозно в Страсбург незаконната и продажна партия на ДПС!!!
+12
 
 
Колко абсурдно е как население, което няма етническа принадлежност, а е обединено единствено на религиозен принцип, има претенции към земи на народи с вековни истории. Върховна примитивност! Опитвам се да си представя как например баптисти или сикхи предявят претенции за територии.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Детско-юношески футбол
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Първа лига, сезон 2023/2024
Моторни спортове
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: