Локомотив взима Ангел Грънчов

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (12)
08:26 / 12.02.2014
5206
Локомотив (Пловдив) ще подпише договор със защитника Ангел Грънчов. 21-годишният централен защитник разтрогна контракта си с ЦСКА след края на есенния полусезон. Той обяви, че си тръгва от "Българска армия" поради лични, а не по финансови причини.

Младокът дълго време опитва да си уреди отбор в чужбина. Той дори бе на проби в полския Подбешкидзе. Грънчов се присъедини към тима по време на лагера му в Турция. Той взе участие в спаринг срещу румънския Виторул Констанца. Започна като титуляр и остана на терена до почивката. Мачът завърши 2:2. След него бе освободен от Подбешкидзе.

Грънчов е искан на "Лаута" от Александър Станков. Треньорът дори призна, че настоява за такъв трансфер. А благодетелят на Локомотив (Пловдив) Константин Динев е решил да удовлетвори желанието му.

Късно снощи Локомотив (Пд) се прибра в България от втория си подготвителен лагер в Испания. Днес Грънчов трябва да премине задължителните медицински тестове. И ако всичко е наред, да постави подпис под договор с Локомотив. Той ще е за срок от 2,5 години.

С изявите си за ЦСКА Грънчов, който е младежки национал, ще се запомни най-вече с червения си картон във финалния мач на сезон 2011/12, който червените загубиха с 0:1 от Лудогорец в Разград. С успеха домакините ликуваха с титлата.

По време на зимната пауза пловдивчани се подсилиха със защитниците Тихомир Трифонов и Ангел Йошев и халфовете Георги Коруджиев и Амед Намуши.

Източник: в. "Тема Спорт"



Виж коментарите (12)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).