Шведи забъркаха Локомотив в скандал

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (131)
13:46 / 04.02.2014
11599
Шведското издание "Спортбладет" съобщи, че резултатът от контролата между Гьотеборг и Локомотив (Пловдив) (4:0) най-вероятно е бил манипулиран. Според информацията букмейкъри са спрели да приемат залози в 34-ата минута, което е само три минути, след като "смърфовете" получават втория гол във вратата си. Както е известно, "черно-белите" допуснаха още два гола през втората част, а мачът не завърши заради сбиване между треньорите на двата тима.

От компанията "bet365" коментират, че са усетили съмнително увеличение на залозите за определен краен резултат от двубоя. Няколко минути след това във форума на шведската медия читатели споделят, че и други букмейкърски компании са извадили срещата от тиражите си. "Нордикбет" и "Унибет" обаче не са усетили нищо съмнително и продължили да приемат залози.

Дори самите играчи на Гьотеборг са изразили съмнения за поведението на колегите си от българския отбор по време на мача. Това е било коментирано от резервите на шведския тим.

"Доста говорихме за това на пейката. Имаше период от пет минути, в които ни позволиха да създадем доста положения. Съперникът просто ни подаряваше топката", заяви Маркус Сандберг.

"Мачът май беше манипулиран. Ако е така, българите трябваше да се прикриват по-умело. На моменти беше прекалено очевидно", коментира вратарят Джон Алвбоге на профила си в "Туитър".

"Нещо ми намирисваше. Или съперниците бяха прекалено уморени и не се стараеха, или има нещо друго. При много ситуации в мача езикът на тялото на играчите на Локомотив показваше: "Не ми пука за играта". При защитниците и вратаря имаше някакво старание, но тимът не опитваше особено мотивирано да минава центъра", допълва Алвбоге пред "Спортбладет".



Виж коментарите (131)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).