Мъри: Селекцията приключи

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (48)
10:32 / 31.01.2014
8229
Футболистите на Ботев заминаха за втория подготвителен лагер в Кипър. Отборът ще остане на Острова на Афродита зо 14 февруари, като ще изиграе пет контроли.

"На този етап селекцията ни приключи. Ако имаме някои изходящи трансфери, тогава можем да мислим за подсилване на някои позиции. Напуснаха ни 6 човека, толкова и дойдоха. Твърде рано е да се дават оценки на новите. За Куртеан и Лукин съм сигурен, че дори и сега да започне първенството няма да имат разлика с останалите футболисти от нашия отбор. Доре и Бенга се включиха в подготовката в последните четири дни, а Хамза е само на два дни. Те тепърва ще влизат в отбора. Надявам се обаче, въз основа на техните качества по-бързо да усетят нашата игра и желанията, които имаме", заяви наставникът на "канарчетата" Станимир Стоилов.

"Искам да сработим отбора максимално добре, да изградим по-добри взаимовръзки между играчите и не на последно място отборът да започне да печели мачовете с по-голяма увереност и самочувствие. Всички говорят, че резултатите в контролите нямат значение, но в крайна сметка аз искам да видя игра, която ще ни гарантира резултати, когато мачовете са под напрежение", добави специалистът.



Виж коментарите (48)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).