Локомотив и Видеотон завършиха 1:1 в контрола

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (21)
21:54 / 22.01.2014
6705
Локомотив и Видеотон завършиха 1:1 в контролна среща, която се игра в Марбея, където пловдивчани ще проведат втория си подготвителен лагер преди подновяването на "А" група.

Първи мач от началото на зимната подготовка за "смърфовете" записа Здравко Лзараров. Капитанът на "черно-белите" бе на терена до 60-ата минута, след което бе заменен от Александър Якимов.

Дебют за пловдивчани направи и новото попълнение на тима Тихомир Трифонов, който се появи в игра четвърт час преди края, заменяйки Александър Тунчев.

Всичко най-интересно в мача се случи през второто полувреме. Локомотив успяха да поведат пет минути след почивкатаи с гол на Тижани Белаид. Това се случи след изпълнение на непряк свободен удар. Здравко Лазаров пусна топката между краката на Мартин Камбуров, а зад него Тижани я вкара между всички футболисти на унгарците за 1:0.

Унгарците мигновено отговориха и в ответната успяха да възстановят равенството чрез Неманя Николич. Той се възползва от центриране на Адам Гурчо, за когото играчите на Локомотив претендираха, че е в засада и с глава не остави шанс на Господинов.

Минути по-късно Николич можеше да направи пълен обрат, но от близко разстояние прати топката в аут.

В заключителните минути на двубоя твърдата и груба игра на Видеотон вбеси Александър Станков, който се ядоса на играчите в "червено-синьо" за балтиите към неговите играчи.

Резервата Аласан Н'Дайе можеше да донесе победата на "смърфовете" в края на мача, но ударът му от дистанция бе спасен с мъка от вратарят на Видеотон.

Следващата проверка на Локомотив е в събота (25 януари) срещу тима на Юрмала (Латвия).

Локомотив: Господинов, Диего, Тунчев (Трифонов), А. Георгиев Й. Тодоровр (Марков), Белаид, В. Георгиев (Коруджиев), Лазаров (Якимов), Гади (Кики), Камбуров (Н'Дайе), Мендес (Маламов).


Виж коментарите (21)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).