Александър Станков: Държа Аймен да остане в Локомотив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
16:00 / 15.01.2014
3372
Наставникът на Локо Александър Станков заяви, че не иска да се разделя с един от най-добрите си футболисти през есенния сезон Аймен Белаид. Специалистът също така разкри, че и желанието на Константин Динев е Аймен да остане на "Лаута", но все пак решението трябва да го вземе той. 

Бранителят трябва да реши до края на деня или най-късно утре дали ще остане в Локомотив или ще предпочете да се присъедини към Левски.

"Бях много разочарован, че трябваше да се разделям с футболист. Предполагам, че не съм само аз, но и хората, които обичат Локомотив. В патова ситуация сме, тъй като договора на Аймен свършва май месец и ситуацията е такава, че просто клуба трябва да спечели нещо от него. Въпроса е, че Аймен не си е уточнил личните условия с Левски. Най-късно до края на деня или утре ще стане ясно дали той ще остане в Локомотив, но това зависи изцяло от него", каза Станков пред Plovdiv24.bg относно ситуацията с трансфера на защитника на "Герена".

"Аз много държа Аймен да остане, както и президента на клуба, но решението все пак го взима той", завърши спецът.



Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).