Тодор Неделев помогна за победа на Майнц

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (26)
20:27 / 08.01.2014
7573
Бившата звезда на Ботев Тодор Неделев направи много силен втори мач за новия си тим Майнц 05. Само ден, след като направи неофициален дебют за клуба от Бундеслигата, талантът от Белозем се превърна в герой, донасяйки победата на германците с 3:2 срещу холандския НЕК Ниймеген.

Майнц 05 губеше с 1:2 на почивката, след като Коолуйк откри резултата за съперника в 6-ата минута от дузпа. Съотборникът на Неделев и капитан на отбора Николче Новески изравни в 43-ата, но Риекс вкара втори гол за холандския тим в 45-ата.

В 87-ата минута обаче българинът изпълни коварно пряк свободен удар, който вратарят на НЕК не успя да избие добре и притичалия Юнус Мали беше точен за 2:2. 

Минута преди края Майнц стигна до победата, като за голмайстор първоначално бе обявен Тодор Неделев, но по-късно това бе коригирано и за голмайстор бе обявен отново Мали, а Неделев бе в основата на головата атака.

Треньорът на германския тим Томас Тухел пусна българина на полувремето на контролата, която се игра в Марбея. Това беше и последната проверка на отбора от лагера в Испания.



Виж коментарите (26)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).