Крачунов проговори след раздялата си с "черно-белите"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (9)
10:26 / 08.01.2014
5416
Защитникът Пламен Крачунов разтрогна с Локомотив Пловдив и се спряга за евентуален трансфер във френския Кан, или ЦСКА. Ето неговата позиция, по повод раздялата с "черно- белите" и къде ще продължи кариерата.

"Бях се разбрал за едно нещо с ръководството на Локомотив Пловдив, разкрива Крачунов. Чаках и дълго време да ми изплатят и част от парите, които ми дължат. Още когато ни разпуснаха преди коледните и новогодишните празници, на другите им изплатиха дължимото, а на мен ми казаха, че няма да ми платят. Въпреки това ги изчаках до началото на тази година. Не си и удържаха на думата, както го направих аз през лятото, когато им обещах,че ще се върна в Локомотив и го направих. Сега Методи Стойнев ми каза,че няма да ме пуснат", коментира Крачунов пред Gong.bg

Попитахме Пламен Крачунов доколко отговарят на истината възможностите да заиграе във френския Тур, или да се върне отново в ЦСКА, където игра до миналата година.

"За Тур дори и не съм чул да има такава опция, категоричен е Крачунов. За ЦСКА какво да кажа? Ако оттам ме искаха, да бяха ме взели и да бях отишъл на подготовка с тях в Гърция. Преди Нова година не играх два месеца, но сега съм напълно възстановен и чакам оферти. При добро предложение стягам сака с багажа и тръгвам. Засега нямам конкретно предложение."



Виж коментарите (9)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).