Камбуров: Реалната ни цел е Купата на България

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
15:49 / 05.01.2014
4280
Нападателят на Локомотив Мартин Камбуров заяви, че реалната цел на отбора е Купата на България, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Той също така уточни, че спечелването на голмайсторския приз не му е самоцел, но въпреки това ще се радва, ако успее да вкара най-много голове в тазгодишното издание в "А" група.

"Най-важното е първия лагер да няма контузии. Отиваме на 2-3 тренировки на турнира в Испания, а там ще играем със сериозни отбори и затова казвам, че трябва да се предпазим от евентуални контузии. Надявам се сега да влезем по-добре в първенството за разлика от лятото, когато в движение сглобявахме отбора", заяви голмайсторът на Локомотив.

"Не мисля за спечелването на голмайсторския приз, но ако ми се отдаде тази възможност, разбира се няма да върна статуетката", добави нападателя.

"Все пак по-важно е как ще върви Локомотив, отколкото моето класиране при голмайсторите на първенството. Реалната ни цел е чрез турнира за Купата на България да стигнем до участие в Лига Европа", каза още Камбуров.

 






Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).