Наско Узунов: Нови в Локо след първия лагер

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:15 / 05.01.2014
3300
Административният директор на Локомотив Атанас Узунов заяви, че евентуални нови футболисти в отбора може да се очаква след прибирането на отбора от първия лагер в Испания, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Смърфовете" летят утре за Канарските острови, където ще участват в 29-ото издание на международния турнир "Маспаломас Къп 2014". Там те ще срещнат отборите на ПСВ Айндховен, Аугсбург и Шанхай Ийст Ейша.

"Знаете, че отборът е поканен на престижен турнир в Лас Палмас и, естествено, ние приехме поканата. По една или друга причина ни бе отказан чартър, но успяхме да намерим билети, така че отборът ще пътува", заяви административния директор.

"Основната група тръгва утре в 16 часа, а една част от футболистите и техническото време пътува във вторник. Първият мач е на 9-и януари от 18,00 часа, вторият - на 11-и в зависимост от това как е завършил първият двубой", добави той.

"Диего пристига утре в 15,10 часа и пътува с втората група. Не делим щаба от футболистите, общо сме 33-ма души. Пътуваме с всички картотекирани, нови имена можете да очаквате след първия лагер", каза още Узунов.

"Този турнир е приет много преди Нова година, затова не можем да включваме нови състезатели специално за него. Има и такива, които остават тук в Пловдив, за да се възстановяват. Все още няма известни съперници за контролите ни по време на втория лагер в Марбея", завърши Атанас Узунов.




Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).