Локомотив на турнир с ПСВ Айндховен

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
18:41 / 28.12.2013
2253
Ръководството на немския клуб Аугсбург неволно издаде къде ще се подготвя Локомотив (Пд) в началото на януари. В официалния сайт на участника в Първа Бундеслига се появи информация за футболен турнир от 8 до 11 януари в курорта Маспаломас, който се намира в най-южната част на Гран Канария.

Аугсбург ще вземе участие в международен турнир заедно с холандския ПСВ Айндховен, българския Локомотив (Пловдив) и китайския Шанхай, гласи съобщението в сайта на баварския клуб, цитиран от "Пловдив Утре".

В материала се уточнява, че полуфиналите са на 8 януари, като в единия мач ще играят Локо (Пд) с ПСВ, а в другия - Аугсбург срещу Шанхай. Победителите ще се срещнат на 11 януари, като на същата дата е и двубоят за 3-о място между загубилите тимове.

"Черно-белите" се събират за първа тренировка на 5 януари, което означава, че още на следващия ден трябва да летят за Лас Палмас.

Източник: Блиц



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).