Станков урежда Н’Диайе за Китай

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
10:37 / 20.12.2013
3139
Новата перла в селекцията на Локо (Пд) Аласан Н'Диайе е пред трансфер в Китай, твърди "Меридиан Мач". Старши треньорът на "черно-белите" Александър Станков подпомага за евентуален договор на халфа в комунистическата държава. Няколко клуба проявяват интерес към футболиста, като в близките дни ще стане ясно дали ще се стигне до контракт.

Освен Александър Станков и спортният директор Методи Стойнев има връзки в Китай и се опитва да помогне за осъществяването на изгодна за "черно-белите" сделка.

Собственикът на "смърфовете" Константин Динев е във Виена и се очаква завръщането му за евентуални финални преговори около бъдещето на Аласан Н'Диайе.

На 99% Тодор Тимонов и Георги Стефанов вече не са част от състава на "черно-белите". Ръководството на пловдивчани се е договорило с двамата за разтрогване на контрактите им.



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).