Стоян Колев пред завръщане в Локомотив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
10:07 / 04.12.2013
2938
Вратарят на ЦСКА Стоян Колев ще се завърне в Локомотив (Пд) след Нова година, съобщава "Меридиан мач". Колев от доста време не попада в плановете на треньора Стойчо Младенов.

Треньорът на пловдивчани Александър Станков взе 19 футболисти за гостуването на съименниците от София. Десният бранител Йордан Тодоров отпада заради натрупани 5 жълти картона.

Александър Станков е убеден, че отборът му ще има големи шансове да играе в Европа.

"Знам какво представлява пловдивското дерби за феновете. То е като Левски и ЦСКА. Нормално е привържениците ни да чакат с такова нетърпение мача срещу Ботев. Имаме мач в "Надежда" и не трябва да го подценяваме. Относно Жозеф Мендес има някои детайли около привличането му. Селекцията ни ще бъде допълнена с не повече от 1-2-ма футболисти. Ще играем мачовете си от плейофите по същия начин, по който се представяме до момента", каза треньорът на Локомотив (Пд).



Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).