Любослав Пенев гласи Диего Фераресо за националния

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
09:52 / 03.12.2013
2809
Селекционерът на България Любослав Пенев вече сериозно мисли за подмладяването на състава за следващия квалификационен цикъл за Евро 2016. В плановете на специалиста е попаднал бразилецът от Локо (Пд) Диего Фераресо.

От няколко мача защитникът е следен под лупа от асистентите на Пенев, като всеки мач на "черно-белите" е гледан на живо Йордан Йорданов. Диего е гласен за левия фланг на защитата, като досега се разчиташе на Веселин Минев от Ботев (Пд) и играещия в руския Амкар Перм Петър Занев.

До няколко дни се очаква бразилецът да получи българско гражданство, като указът за получаване на паспорт трябва да бъде подписан от вицепрезидента. Мениджърът на южноамериканеца Джери Перейра разкри пред "Меридиан Мач" възможността клиентът му да пробие в първия състав на България.

"От доста време треньорът на младежите Михаил Мадански го следи. Научих, че и Любо Пенев го желае в първия състав. Ще кажа, че до Нова година има голяма вероятност Диего да бъде продаден в Русия. За това отговаря Мирчо Димитров, като има набелязани три клуба. Собственикът на Локомотив Коко Динев е заковал цена за Диего и предстоят преговори", сподели Джери Перейра.



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).