Стана ясен първият излишен в Локомотив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
15:03 / 02.12.2013
5948
Първият футболист, който няма да бъде част от Локомотив Пловдив след Нова година е ясен, пише "7 дни спорт". Става въпрос за нападателя Андрей Атанасов. Според запознати таранът дори вече се е споразумял с ръководството на черно-белите за преждевременното прекратяване на договора си.

Контрактът на 26-годишния футболист е за още 1,5 години, но габровецът е изявил желание да напусне тима, тъй като Александър Станков не залага на него в мачовете на Локо. Атанасов дори не е тренирал с съотборниците си последната седмица. Той е провел разговор с спортно-техническия директор Методи Стойнев, преди гостуването на Лудогорец, след което е преустановил занимания с Локомотив.

Както е известно, бившият голмайстор на Ботев Враца пристигна на Лаута малко след началото на сезона. Той обаче не успя да се наложи в титулярния състав, а по едно време дори тренираше самостоятелно, заедно с Габриел до Кармо и Флавио Паулино, които си събраха багажа от Пловдив. 

След това, Сашо Станков реши да даде шанс на Атанасов да заслужи място сред първите 11, но това така и не се случи. За последно, и то изненадващо, той попадна в групата на Локо за мача с Витоша Бистрица от 1/8-финалите в турнира за Купата на България, но отново не получи шанс да помирише терен, макар и като резерва.


Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).