Владимир Арабаджиев: Екипът свърши перфектна работа

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:23 / 09.06.2008
1681
Българският пилот Владимир Арабаджиев, който през уикенда спечели старта от италианския шампионат от Formula Master на писта "Валелунга" в Италия, бе изключително доволен от представянето си.

"Много съм доволен от първата си победа. Специално искам да благодаря на хората от отбора ми - JD Motorsport, които свършиха перфектна работа. Автомобилът ми бе подготвен великолепно. Бях чувствително по-бърз от основния си конкурент Секигучи.

Имах шанс да го изпреваря още в първото състезание, но се отказах, тъй като бе доста рисковано. Във второто състезание бях още по-бърз и заслужено спечелихме", коментира Арабаджиев след състезанието.

Както е известно, с успеха си на "Валелунга" Арабаджиев поведе в италианския шампионат. Следващото състезание на пилота ни е в третия кръг на International Formula Master през уикенда в Чехия.

Източник: Топспорт



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 21
Днес: 5


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).