Сашо Станков: Сбърках с привличането на До Кармо и Паулиньо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
14:02 / 18.10.2013
3716
Наставникът на Локомотив Александър Станков си призна, че е сгрешил с привличането в отбора на бразилците Габриел до Кармо и Флавио Паулино.

"Чужденец, който иска да игра за Локомотив трябва да се раздава не на 100%, а на 200%. Това е положението! Освободените Габриел до Кармо и Флавио Паулино не оправдаха очакванията ми и затова бяха освободени. Да сбърках с тяхното привличане, за което поемам отговорност, но важното все пак e, че предотвратихме тази грешка", обяви Станков на пресконференция днес преди шампионатния мач срещу Славия в неделя, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Няма да сме в този състав през другия полусезон. Ще се търсят при всички положение футболисти, които да попълнят групата, но не на всяка цена. Ако е чужденец трябва да е по-добър от останалите, които са в отбора. Не е изключено да се подсилим и с някои български момчета", каза още треньорът.



Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).