Станков: От Китай ми се обаждат да ме питат какво е това чудо на "Герена"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
09:49 / 11.10.2013
2402
Старши треньорът на Локомотив Александър Станков коментира грозния скандал, който се разрази на "Герена". Припомняме, че ултраси на Левски нападнаха новия наставник на 26-кратните шампиони Ивайло Петев, който скоро след това напусна своя пост. Станков призна, че е получавал обаждания от свои приятели от далечен Китай, които са го питали какво е това, което се случва в София.

"Какво да коментирам. Това е толкова грозно. Не говоря само за футбола. Цялата държава. Какво стана с този народ? Откъде тази омраза, това вечно черногледство и злоба. Пътувал съм много по чужбина и това, което се случи тук... Нямам думи", каза бившият треньор на ЦСКА, цитиран от Sportal.bg.

"Обаждат ми се приятели от Китай, които ме питат какво става на "Герена". Гледали го били и не знаят да вярват ли на очите си. Просто нямам думи. Все си мисля, че всеки един от нас трябва да се стреми с нещо да допринесе да бъдем по-близо до цивилизована Европа, а вижте какво се случва. Но можещите и кадърни хора у нас не бива да се отчайват, а трябва да се борят", добави наставникът на "смърфовете".

Сашо Станков се възстановява от операцията, която претърпя през седмицата, и ще бъде на скамейката на своя отбор в неделя, когато Локо приема Любимец в мач за Купата на България.



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).