ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Спортни
Политически
Общество
Корабът на Локо без капитан...
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:44 / 02.06.2008Коментари (1)4090
© Plovdiv24.bg
Да, Локомотив няма да доживее тихо и спокойно лято. Ще има бурни дни и нощи на Лаута след поредица от събития, белязали редица президентски решения безконтролно и престъпно посегателствали над най-ценното локомотивско. Минаха три дни откакто Драган Канатларовски декларира желанието си да разчита на капитана Красимир Димитров са отбора си догодина. Днес, македонският специалист е в Македония, изпълнителният директор Никола Курбанов е в Италия, а дните на търпение за развитие около нов договор за 37-годишния опитен халф изтекоха. Вместо това обаче, президентът Галя Топалова изгони некоментирайки треньорът на вратарите Васил Камбуров, използвайки единствения "жив" на Лаута "отговорен" човек - финансовия директор Иван Петлешков. "Без коментар" и без обяснение бе посочена вратата и на втория и на без това от малкото останали шампини на България за 2004 година. Като на шега е време да възклинем "Яворе, готви се и ти."

Не е време за шеги, г-жо Топалова. Най-добре изкопайте шампионската титла от паметната 2004-та година, мисля че знаете много добре къде е в момента. Вземете я, изпотрошете я и я унищожете публично, щом толкова ви дразни. Оставете Локомотив на мира обаче. Защото не е далеч момента, в който "безкоментарно" на Лаута ще стане напечено, пък и извън неговите рамки. След футболната почивка ще последва и първа тренировка. Разровете се и вижте какво се случи точно преди година... Защото г-жо Топалова, вие се гаврите безпароднно и с малкото останало локомотивско, чувствайки се освободена от обяснения и отговорност. Отстранихте Красимир Димитров повреме на пролетния дял на шампионата, защото някой ви шушна нещо в неразбиращата от футбол женска глава. Приехте го за чиста монета и го изгонихте, така както гоните собствените си шофьори. Знам, че не понасяте подобни сравнения, но си е така. Малко по-късно същия този Красимир Димитров бе в основата на редките победи през пролетта- срещу Левски и срещу Ботев. Направете равносметката си за Локомотив без тях.

Пародията на "трансферната политика", която клубът води от идването на Галя Топалова остави освен кораба без капитан и отборът без лидери - но и без друг опитен играч, който безспорно е нужен на отбора - Даниел Моралес. Липсата им няма как да бъде запълнена с трохички от долните дивизии за без пари.

Очевидно никой на Лаута не желае разделянето с Краси Димитров. Така и нечухме Канатларовски и компания да обявят Моралес за ненужен. Кой пожела и двамата да бъдат прокудени като кучета? Вие, г-жо Топалова? Или анонимните хора около вас, които продължават да тънат в неизвестност и да кроят интригите си. Кои са те, кои сте вие?

Кой прецени, че Васил Камбуров е ненужен в треньорския щаб? Драган Канатларовски, като лидер на този спортно-технически щаб ли? Ако е той - лошо няма, това е неговото право, но и задължение да съобщи и официално да застане зад решението за остраняване. Къде е позицията му, че Васко Камбуров няма място в треньорската стая? Има ли изобщо такава позиция или решението отново е "нечие"?

Васко Камбуров не прие охотно дошлия на проби турски вратар с богата визикта Гьоксу Хасанджък. Още повече след като на засекретената контрола срещу Брестник, същия уплаши току-що-завърналите се от дълъг път лястовици на Лаута с нечовешките си викове, а минути по-късно ги овъргаля от смях с безумното си излизане, при което топката тупна и го прескочи и само намесата на защитник го спаси от куриозен гол. Голкийпъра много напомня и на друг мениджърски безталантен превел, опитан да бъде засят насред парк Лаута - Симеон Йорданов от Селтик... Монката Йорданов, препоръчан от мениджъра Емил Данчев... Заради Хасанджък отново на Данчев ли изгонихте Васко Камбуров, г-жо Топалова? Или зад това случайно съвпадение на мениджърски имена излиза, че някой хитро използва аматьорската реалност в Локомотив, за да пласира преоценените си продукти.

Решенията г-жо Президент са свързани с отговорности. Кой поема отговорностите на Лаута? И ако вие, как точно, при положение, че не само декларирате безхаберие, относно футбола, ами и явно показвате, че без да си давате сметка рушите "собствената си фирма". С този си похват на работа г-жо Топалова, много скоро ще разберете разликата между това да управлявате безотговорно собствената си транспортна фирма и АД-то с името Локомотив. И нека ви напомня нещо, господа и госпожи знайни и незнайни ръководители. Простото завръщане в историята с десет години назад ми напомни нещо. И то е, че през 1998 година Васил Камбуров е отстранен по същия начин от Локомотив. Задаващата се футболна година обаче, праща отбора в "Б" група. Този факт наистина остава "Без коментар".

Източник: Стоян Грозлеков, Lportala.net



Още по темата: общо новини по темата: 2
02.06.2008 »
02.06.2008 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...
che
на 03.06.2008 г.
0
 
 
Просълзих се е*ати!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Аналитични новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
Абитуриентски балове 2012
Световна черна хроника
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: