ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Пламен Крачунов: Ако вкарам гол, ще прескоча оградата
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:18 / 13.09.2013Коментари (30)6933
© Plovdiv24.bg
Пламен Крачунов е един от лидерите в състава на Локо (Пд), след като към безспорните си качества прибави и опита от престоя в ЦСКА. Защитникът ще дебютира в голямото дерби на Пловдив, но вече се е докосвал до изживяването на вечния сблъсък между "чер­вени" и "сини".

- Остават малко часове до дербито с Ботев. Ти лично сигурен ли си, че може да спечели­те?
- Убеден съм в ед­но, че ще оставим сърцата си на терена, за да бием Ботев и да ги изпреварим в класирането. Раз­бира се, че всеки футболист преди дерби е надъхан и си говори със съот­борниците. Нормал­но е тръпката да е по-различна.

- Приемаш ли мнението, че "ка­нарчетата" са фа­ворити?
- Всички знаят, че в дербита няма фа­ворити. Решава се всичко на терена. Всичко е 50 на 50.

- Локо (Пд) е по-опитен, а Ботев разполага с по-хомогенен състав. Кое ще надделее?
- Във футбола ня­ма стари и млади, а можещи и неможещи. Винаги се изис­кват борба и качест­ва, с които да покажеш превъзходство над съперника.

- Какво е твоето състояние, тъй ка­то разбрахме, че имаш проблем и можеш да пропус­неш дербито с Ботев?
- Да, наистина имам лека травма. След мачовете в Гърция се натрупа­ха доста минути и имам болежки, но според мен няма шанс да пропусна дербито, дори и без крака ще изляза да победя Ботев.

- В последния кръг от шампио­ната срещу Локо (Сф) се качи на оградата зад вра­тата, след като от­беляза гол. Би ли сторил същото и на стадион "Хрис­то Ботев"?
- Ако вкарам гол на Ботев, няма да се кача на оградата, а ще я прескоча. Срещу Локо (Сф) се качих, тъй като нямаше публика за­ради наказанието ни, но имаше фенове, които бяха зад вратата. Просто ис­ках да ги поздравя.

- "Вторият ти баща" Здравко Лазаров ти подаде за попадението. На неговите центрирания ли пак ще разчиташ?
(Смее се.) Здравко Лазаров е един от малкото хо­ра в "А" група, кои­то буквално могат да ти качат топката на главата. Дай бо­же, пак той да ми асистира, но защо не и някой друг да реши мача в полза на Локо срещу Бо­тев.

- Разкажи какво се случи в ЦСКА беше пред завръщане на "Армия­та", но сега си в Локо (Пд)?
- В ЦСКА се слу­чиха много лоши неща, но имам и добри спомени. Дължаха много па­ри, а изплащаха само на който си ис­кат. Не се сърдя за престоя си на "Ар­мията".

- Да, но и Стой­чо Младенов те покани, а в също­то време ти не прие. Запалянковците дори негодуваха, че ти си единственият, който си е полу­чил всичките па­ри, а не прие отно­во да облечеш червената фланел­ка?
- Дължаха ми па­ри, няколко заплати и няколко транша. Все още имам да взимам суми от ЦСКА. Ще кажа, че говорих с помощ­ниците на Христо Стоичков, по-точно със Стефан Генов, и му казах: "Ако вие сте треньори, аз ще остана". Реших да потърся късмета си другаде, защото ви­дях, че нещата не вървят, след което ми се обади Стойчо Младенов. Предло­жи ми договор, но получих оферта от Том (Томск). Оти­дох в Русия, опре­делени хора ме под­ведоха и сега съм в Локо (Пд).

- Минава ли ти през главата, че Локо (Пд) тази го­дина може да ста­не шампион? На две точки сте от първия, а ви пред­стои и по-лесна програма.
- Защо да нямаме реални шансове. Да, наистина сме на две точки, но съм убеден, че няма да допуснат Локо (Пд) да стане.

- Правилна ли е политиката на клубовете в род­ното първенство да взимат чуж­денци, а кадри от школите да тренират в мизерия и да не се разви­ват?
- Според мен не е правилно недока­зани чужденци постоянно да идват в "А" група. Друг е въпросът, че в страната ни няма условия. Легионе­рите тук си живеят като царе, но аз съм сигурен, че българските талан­ти са доста по-ка­дърни. Лошо е, че не им се дава шанс. Идват някак­ви чужденци, кои­то са уж с две кла­си над българите, но след няколко официални мача се вижда, че не ни превъзхождат с ни­що.

- Защо според теб Левски и ЦСКА са в кри­за?
- Явно не се ра­боти на професио­нално ниво.

- Има ли разли­ка според теб в дербито между Левски и ЦСКА и това в Пловдив?
- В софийското съм бил четири пъти, три пъти иг­рах. Уникален за­ряд. Докато бях в Локо (Пд), нямам мач срещу Ботев, но тръпката отно­во се усеща.

- Ще успее ли България да се класира за Мондиал 2014 в Бразилия?
- Разбира се, че като всеки бълга­рин стискам палци за това. Имаме го­леми шансове. На­ционалният отбор израства. Надявам се да запазим ни­вото си и да просперираме и занапред. Ще се радвам да гледаме отбора и в Бразилия.

- Правилно ли е според теб да се платят 100 мили­она евро за фут­болист, колкото извади Реал за Гарет Бейл?
- Не е реално, но пък може и да е. Всеки футболист трябва да си има цена. Гарет Бейл струва 100 милио­на евро, но аз съм сигурен, че от Реал ще си избият бър­зо сумата. Не съм за таван на парите при такива сделки.

Източник: в. "Меридиан мач"
Още по темата: общо новини по темата: 82
17.09.2013
17.09.2013
17.09.2013
17.09.2013
17.09.2013
16.09.2013
предишна страница [ 1/14 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на anti loko 196
премахни филтъра

-4
 
 
Много знаете бе цигани ама историята говори друго- къде са ви младите "таланти" къде ви е купата коя година последно сте създадени-на кой друг отбор можете да откраднете историята къде ви е стадиона къде ви е голямата "№1" публика в Пловдив- на кое място сте по посещаемост всяка година и след кой??? втория полусезон май ще почнат "изненедващите" загуби че на тото ще му свършат паричките за разни измислени гастербайтери ВЪОБЩЕ ВИНАГИ ВТОРИ В Пловдив ПАЛЯЧОВЦИ И КОЛКОТО И ДА ГОВОРИТЕ ВСИЧКИ В БГ ЗНАЯТ КОЙ Е ОТБОРА ОТ Пловдив!!!!! СМЪРТ ЗА ДОЛНАТА СГАН ОТ ШИКЕЛ МАХАЛА
-1
 
 
Злобни селяни ,кво се фантазирате бе . Накрая пак ще се чудите кой да изкарате виновен , цървули . Никога няма да бъдете отбор от Пловдив ,защото селянията ви е заложена в кръвта !! Феновете ви са 80% от селата и помаклъка . Срамна работа и като прибавим и циганите ,които никак не са малко и ставате срам за Пловдив . Гледайте ,да не си тръгнете рано ,рано от мача пак , като насрани ,защото ,наистина ще бъде голям срам за вас ,със тия огромни средства които се хвърлят за вас ,да се окажете пак една голяма нула
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Витанов се връща в родния елит? Може пак да се събере заедно с Томаш
От "Лаута": Очакваме всеки един локомотивец, за да подкрепим бъдещето на града ни
Ако ЦСКА-София има нов треньор, той ще е Александър Томаш
Дубълът на Локо удари Сливен в мач с 6 гола на стадион "Пловдив"
Сезонът за Локо приключи, оставащите мачове ще са само за престиж
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: