Юношите на Марица газят с 5:0 Хасково в бараж

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:10 / 28.05.2008
1414
Юношите на Марица, родени 1991 година, разгромиха с 5:0 Хасково в баража за класиране на финалите от републиканското първенство за младша възраст. Момчетата на старши треньора Огнян Атанасов превъзхождаха тотално съперника си през целия мач и още на полувремето си бяха оплели кошницата, като водеха с класическото 3:0.

Младата надежда на маричани Александър Багаров наниза впечатляващ хеттрик за победата на своите във важния мач. Другите две попадения за пловдивчани бяха дело на Амет Стоянов и Петьо Иванов.

"Надиграхме хасковлии тотално и по всички показатели. Въпреки това, те са много добър отбор с качествени играчи, от който тепърва ще берат плодове от догодина, например. Повечето момчета от тима на Хасково сега са от набор 1992 година  -  т.е. те са с по година по-малки от съотборниците им, участвали в настоящото първенство.

Сигурен съм, че догодина много елитни отбори ще берат ядове с Хасково", коментира старши треньорът на победителите Огнян Атанасов. Кършиакалии играха баража срещу връстниците си от Хасково в Първомай - на градския стадион "Борислав".

След тази разгромна победа младите маричани продължават напред в следващата фаза от надпреварата. Там те ще се изправят най-вероятно срещу старозагорския Берое във втори последователен бараж за определяне представителя на Южна България. Заралии имат сравнително по-лек съперник в тази фаза от първенството утре. Те ще играят срещу победителя от двойката Поморие - Траяна.

Ако и тук Марица отново продължи напред, жребият за определяне на следващия им съперник ще бъде изтеглен на 5 юни в една от залите на националния стадион Васил Левски.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).